Matlagningsdagar känns viktiga

Ingredienser: Brysselkål (går också) Gula rödbetor 1 blomkål Torsk  Citron Färsk rosmari Timjan Vitlök  Salt Quina 1/2 avokado Färsk koriander  Citron/lime Instruktioner: 1. Skär blomkålen, brysselkålen i halva bitar och gul rödbetor och lägg dem på bakplåtspapper i bakplåt 2. Häll olivolja på dem och svartpeppar sen lägg i ugnen i cirka 20 minuter. Ugnen ska vara 200 grader celsius 3. Häll citron på torsken, olivolja, svartpeppar, jätte lite salt, fräsh rosmary i bitar, timjan, färsk vitlöksbitar på toppen och lägg smala cirkelcitronbitar på fiskarna. Lägg den sen i kylen 4. Koka quina och häll i 1 tsk miso 5. Till fisksåsen: I en skål, häll i halv advokado, färsk koriander i en bra mängd, lite olivolja och 1 vitlöksklyfta som rivs ned. Och pressa juice från en halv citron/lime och lägg till lite vatten för att göra den flytande och chiliflakes. Mosa och blanda såsen med en gaffel 6. Lägg i fisken i ugnen som ska vara 225 grader och låt den ligga där i 15 minuter 7. I en stekpanna, häll i olivolja och quina där. Krydda den med gurkmeja, paprikakrydda och vitlökskrydda och mixa. Sen låt quina ligga platt ett tag och sen vänd den för att den ska bli krispig