HEMMAGJORDA KYCKLINGBURGARE

Igår gjorde vi som sagt hemmagjorda kycklingburgare, vilket inte riktigt gick så lätt som jag trodde eftersom smeten blev superkladdig. Jag kunde inte forma kycklingfärsen till burgare med händerna utan fick använda mig av en gaffel istället, men det blev ju bra ändå. Burgarna blev väldigt saftiga och goda! Vill ni ha receptet? Kycklingburgare500 g kycklingfärs (räcker till 5-7 burgare beroende på storlek)1 äggca 0,5 dl lättmjölk ca 3 msk Eco ströbrödChicken steak (krydda)PepparSaltBlanda ihop samtliga ingredienser till en smet och fördela sedan önskat antal burgare i en varm stekpanna med olivolja i. Forma burgarna genom att använda en gaffel så att de blir platta (Det går inte att forma dem med händerna, det blir för kletigt!) Övriga tillbehörBrioche hamburgerbröd CheddarostGurkaTomatRostad lökIsbergssalladDressing (hemmagjord) Smaklig måltid!