under pressure

Men fokuserar på annat. Måste jag annars kommer allting överanalyseras och snabbspolas. Jag har ett recept till er! Det är vegetariskt och det är gott, roligt och kanske tar lite tid (iallafall som för mig som gjorde typ 40 portionenr..) Okej det är en marockansk morotsbiff och om ni googlar det kommer det komma upp recept! Så om ni vill ha mer utförligt - do that! Men annars e ju det vackra med matlagning spontaniteten och att prova sig fram och mängden spelar ingen roll! Skala morot och riv på grova sidan av rivjärnet och häll ner i en bunke. Mixa kikärtor med chili, vitlök, gullök, persilja (ta själkarna och spara bladen till serveringen), lite olja, spiskummin, salt och peppar, curry så det blir som en flalafelsmet och blanda ur den med morötterna. Har fått för mig att morötter stavad morrötter :/ Stackar mig.  Knäck i några ägg och lite maizena och låt smeten vara fast så du kan forma den till små fina puckar!! Titta så gulliga!! "Noggrann idag Julia" JAPP och vet inte vad du menar med den där kommentaren men jag serverar gärna dom här! Till dessa gjorde jag en linshummus som blev en bra mix. Och enkelt man bara byter ut kikärtorna mot hummus! Rekomenderar nog ändå röda för jag gjorde på "gröna" snarare gråa för det blev färgen på slut reultatet iallafall. Servera med en sallad, bulgur/quinoa/couscous, skulle hålla mig till mellanöstern :-)