Bröllopsplanering & recept på zuccinibiffar

I veckan har jag och Andreas börjat prata bröllop på allvar. Nyss var det en miljon år kvar, så långt bort att det känts dumt att börja planera. Men sakta men säkert har vi börjat inse att det är dags att ta tag i, så i veckan gjorde vi en mysig datekväll av det och diskuterade massor. Vi spikade ingenting, men vädrade saker vi tänkt och funderat på. För det är väldigt viktigt för oss båda att vi skapar vårt bröllop och att båda är högst delaktiga i planeringen. De flesta jag känner som gift sig är det mest frugan som stått för planeringen, men så vill inte vi ha det.  Medan han var iväg och handlade vin lagade jag århundradets godaste zuccinibiffar, quinoa och sallad.  Recept på zuccinibiffar - 4 portioner2 zucchini2 dl riven parmesan1/2 hackad chili2 ägg4 hackade salladslökar1 dl glutenfritt vetemjöl1 dl glutenfritt ströbröd3 tsk oregano1 tsk salt2 krm vitpeppar1 näve hackad bladpersiljaRiv zuccinin med rivjärn i en stor bunke. Strössla över massor med salt och rör om. Låt stå i cirka 5 minuter och krama sen ut allt vatten. Blanda sen ner resterande ingredienser. Av smeten fick jag till 9 biffar som jag stekte cirka 3 minuter på vardera sida. Till det kokade jag quinoa (4 dl vatten, 2 dl quinoa) och mixade ihop en sallad på roman, sockerärtor, tomat, jordgubbar och rödlök med olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar.