JORDNÖTSFUDGE MED CHOKLAD

    HEJ HEJ!! Nu är det dax att fixa lite gott igen till påsk eller till dig själv bara för att du förtjänar det:) Detta recept kan användas som dessert men jag rekomenderar att ni skär små bitar och äter som godis eller en bit till kaffet. Sött, knaprigt och gott. Man kan alltid ta två eller tre eller.... Är glutenfritt!   Ca 50 små bitar 100 g smör 1 dl kakao 3/4 dl strösocker  3/4 dl mjölk Koka upp i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och tillsätt: ½ tsk vaniljsocker 6 dl florsocker Rör ihop till en smet. Bred ut den i en form ca 20x20 cm med bakplåtspapper i botten. (Min form var nog 20x25)   30 vaniljfudge (av det slag du köper bland lösgodiset) 1 msk vatten Värm fudgen och vattnet i en kastrull på svag-medelvärme tills det smält ihop. Tar en liten stund så ha tålamod! Rör ibland. Ta sedan av från värmen och blanda i: 300 g salta jordnötter Bred ut jordnötssmeten över chokladlagret i formen.    150 g mörk choklad, hackad 150 g mjöljchoklad, hackad Smält chokladen ihop över ett vattenbad. Häll över den smälta chokladen som ett sista lager och ställ formen kallt i kylen.  Låt fudgen stelna helt innan du lyfter upp den ur formen och skär den i bitar. Förvara fudgen kallt.