KLADDKAKA MED KINAPUFFAR OCH KOLA

    Hej! Visst känns det som om våren är på intåg? Solen skiner vilket får mig att bli glad:) Här kommer recepttips på kladdkaka...igen:) Men de är tacksamma, kan varieras i evighet och är så GODA!!   En springform 22-24 cm- smörj och bröa. Ugn: 175 grader   4 ägg 4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 5 msk kakao 2 dl vetemjöl 150 g smält smör, avsvalnat 1 nypa flingsalt ½-1 burk kondenserad karamelliserad mjölk Garnering: 200 g mjölkchoklad ½-1 dl vispgrädde (beroende på hur krämigt du vill ha det- jag rekomenderar 1 dl) 150 gram puffar (Polly puffar eller Kina snack)   Smält smöret. Låt svalna av. Rör ihop ägg och socker. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten. Rör sist i smöret. Fördela smeten i formen. Klicka ner den karamelliserade krämen. Ställ mitt i ugnen ca 25-30 minuter. Ha koll på den! Ugnar varierar och kakan ska vara lite lös i mitten när den är klar. Svalna. KOka upp grädden. Ta av från plattan. Rör ner hackad chocklad. Rör tills smeten är slät. Låt svalna lite innan du häller i puffarna och rör om. Bred över kakan. Ställ kallt- gärna i kyl över natten men minst 4 timmar. Servera med glass eller grädde.