KLADDKAKA MED POLLY OCH FÄRSKOSTSWIRL

               Hej alla kakdiggare!! Hoppas ni inte blåser bort denna stormiga lördag! Har varit ute i skogen och fått håret fönat:) Nu känner jag mig pigg och glad:) Vad kan väl passa bättre än att bjuda på ett recept som är smaskigt?  Pass på att baka denna till kvällen:) Kram kakAnn:)   Ca 12 bitar Ugn: 175 grader   150 g smör 150 g mörk choklad, hackad 100 g rostade salta cashewnötter 3 ägg 200 g Arla Köket färskost naturell 3 dl rårörsocker 2 dl vetemjöl 100 g Polly, chokladgodis   TIPS!! Jag har gjort med bara Polly choklad smak och med Polly citron-lakrits. Den sistnämnda kombinationen är värd ett test! Jättegott!!   Smörj en form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter.  Smält smöret och chokladen i en kastrull. Rör till en slät smet. Ställ åt sidan. Hacka nötterna grovt. Dela ETT ägg i gula och vita, rör ihop gulan med färskosten. Vispa ihop äggvitan samt de resterande äggen med med sockret. Vispa ner choklad och smörblandningen. Vänd ner nötterna, mjöl och hälften av Polly-godisarna. Blanda ihop till en jämn smet. Häll chokladsmeten i formen. Klicka i färskost-röran (jag tyckte i och för sig att den var rinnande, så jag hällde bara över den på chokladsmeten), och rör runt med sked eller gaffel så att det blir mönster i kakan. Strö över resten av godiset. Tryck ner dem lätt i smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 20-30 minuter beroende på ugn. Ska vara lite lös när du skakar på formen. Låt kakan svalna. Servera med glass eller grädde. :)