KLADDKAKA MED SNICKERSCRISP

        Hej! Då var det dax igen för att baka:) Har ni gett som nyårslöfte att vara nyttiga? Denna kakan är värd att bryta det för:) Snabbt går det att göra den och ännu snabbare att äta upp den:) Ha en fin kväll:)  Kram kakAnn!   Smörj och bröa en springform. Sätt ugnen på 175 grader. 100 g smör 2 ägg 3 dl strösocker 1½ dl vetemjöl 5 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 1 krm salt   Smält smöret. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Rör ner med smöret och knäck i äggen. Rör till en smet.Häll i formen. Grädda mitt i ugnen ca 14-17 minuter. Kakan ska inte ha stannat helt utan vara lite rinnig. Ta ut och låt svalna.   75 g smör 3 dubbel snickers 2,5 dl rice crisp   Hacka chokladen och smält den tillsammans med smör på svag värme under omrörning tills allt blandat sig väl. Tag av från plattan och blanda ner rice crisp. Fördela smeten över kladdkakan. Låt stelna i kylen 4-6 timmar före servering. Gärna över natten. Tag fram en stund före servering. Ät med vispgrädde eller vaniljglass eller som den är:)