VIT CHOKLADKLADDKAKA

HEJ IGEN!Dax att baka en enkel men ack så god kaka! Här kommer receptet:)200 g vit choklad150 g smör3 ägg2 dl strösocker2 tsk vaniljsocker1 nypa salt2 dl vetemjölGarnering:FlorsockerServera med vispgrädde.1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa/ eller klä med bakplåtspapper en form med avtagbar kant ca 23 cm i diameter.2. Bryt chokladen i bitar. Smält smöret i en kastrull, Ta bort från värmen och låt chokladen smälta i smöret.3. Tillsätt resten av ingredienserna i smeten och rör tills den blir slät.4. Häll smeten i formen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-22 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den. (Jag kör ca 15-16 minuter. Den ska vara lite rinnig smeten fortfarande enligt mig för att bli godast) Låt kakan svalna i formen. Går bra att ställa i kylen över natten.  Pudra med florsocker innan servering. Garnera med bär om du vill. Servera med lättvispad grädde.