Bio med chokladrussin

Nu sitter jag här med min lilla godispåse och inväntar min fina vän på Biopalatset i stan. Så himla mysigt med bio när regnet smattrar på rutorna! Som nu vet gjorde jag chokladrussin i måndagskväll inför kvällens film. Alltså det blev så gott!! Mörk choklad har genom tiderna använts som medicin mot allt från hjärtklappning till trötthet. Och sen behöver jag väl inte säga hur gott det är? Jag älskar choklad och äter det i princip varje dag. Antingen som raw chokladbollar till mellanmålet, i min morgonsmoothie med raw kakao eller som nu till filmen.  Smält mörkchoklad i en kastrull, lägg ner russin och rör om. En halv 70% chokladkaka räcker till drygt 2 dl russin. Lägg smeten på en alliminium- eller plastfolietäckt tallrik och in i kylen i minst 30 minuter. Där inne håller den i flera dygn (om man inte får feeling och äter upp allt direkt förstås). Bryt av till småbitar, klart! Herregud vad det låter präktigt med chokladrussin som biogodis, haha. Men vet ni? Jag mår så jäkla bra av det! Imorgon väntar tanketorsdag. Och då delar jag faktiskt med mig av både min syn på dagens mathets men även min sjukdomshistoria. Men nu väntar Paper towns så tills dess, ta hand om er!