Vit Kladdkaka Deluxe

Springform cirka 24 cm i diametern Björnbärskompott  250 g frysta björnbär 1 msk socker  Koka samman björnbären med sockret. Ställ åt sidan och låt svalna.  Vit kladdkaka  100 g smör 200 g vit choklad 2 msk vaniljpulver 0,5 dl muscovadosocker2 ägg 1 dl vetemjöl 1 krm salt  Sätt ugnen på 175 grader.Smält smöret i en kastrull och rör ner muscovadosockret och ställ den sedan åt sidan. Blanda vetemjöl, salt och vaniljpulver i en bunke. Smält den vita chokladen över ett vattenbad. När smör- och sockerblandningen svalnat en aning vispa ner äggen och sikta sedan ner vetemjölet, saltet och vaniljpulvret. Vänd till sist ner den smälta chokladen med en slickepot. Häll smeten i formen. Klicka ut björnbärskompotten ovanpå kladdkakssmeten. Havrecrumble 50 g smör2 dl havregryn 0,5 dl ljust muscovadosocker eller farinsocker 1 tsk vaniljpulver  Nyp ihop alla ingredienserna i en bunke. Strö över havrecrumblet på kakan. Ugnsbaka kladdkakan i ca 20 minuter. Den ska bli gyllene och vara lite dallrig i mitten. Ta ut kakan och låt den svalna. SERVERA SÅ HÄR:Låt kakan svalna och ställ den gärna i kylskåpet över natten. Då blir den som bäst. Kan serveras med vaniljglass eller någon annan favorit. ELLER bara som den är. Receptet är från början från Alicias kokbok.