Missade målet men glad ändå

Ja jag hann ju bara se 35 minuter av första halvlek eftersom jag stack mot jobb sen, men är lika glad för det för huvudsaken var ju att Sverige vann med 1-0. Som jag skrev i förra inlägget behövdes det vinst idag faktiskt. Så stor applåd till Sverige. Och ett leende på mina läppar. Just nu sitter jag och kollar på matchen mellan Tunisien-England vilket är underhållande. England har varit så nära att ta ledning med 1-2, boll på mållinjen två gånger nu. Och Tunisien som gör mål på straff. Så glad över att det faktiskt finns något vettigt att se på tv för en gångs skull. Om jag ska skriva om någonting annat kan jag ju säga att det gick superbra på jobbet. Mycket skratt som vanligt. Imorgon tar jag med mig jobbet hem och bjuder på middag och kaffe. Inte helt fel. Lägger mig när kvällsmatchen är slut så hoppas ni sover gott inatt så hörs vi igen imorgon.