TUNNBRÖDSRULLEN - SOMMARLUNCH

Tunnbrödsrullen, det kan vara den ultimata sommarlunchen. Eftersom det bara är att fylla med det som finns hemma och så här på sommaren finns det troligtvis rester över från grillningar osv.   Det är ju bara att anpassa så att smakerna gifter sig med varandra. Ta rester eller fyll med det som du skulle lagt på mackan eller gjort en sallad av. Tidseffektivt, mättande, transportabelt, aningens kladdigt men jäkligt gott. Jag vill propsa på att själva tunnbrödet är viktigt, nu hade jag turen att kunna köpa färska från en marknad men det finns säkerligen goda att finna på vanliga butiken (jag gillar liba-bröd) Mina favoritfyllningar:  > Varmrökt lax, avokado, citronsaft, chili, romansallad, smulad fetaost & riven zucchini. > Falafel, tzatziki, riven morot, gurka, bladspenat & paprika. > Stekt halloumi (gärna med sesamfrön),  skivad färskpotatis, ruccola, körsbärstomater & yoghurtsås - (honung, salt, peppar, lime/citron saft + lite skal, grekisk yoghurt).  > Smörstekt ägg, avokado, chili, romansallad, sugarsnaps & tunnskivad gurka.