Frozen mango smoothie

Whiskeyglas - Nachtmann Mina helgfrukostar brukar se ungefär likadana ut. De innehåller nästan alltid två avokado toast och en frozen mango smoothie. Jag älskar att dricka smoothie men jag tycker det har varit svårt att få till en bra konsistens och hitta de rätta smakerna. Jag vill att mina smoothies ska vara tjocka i konsistensen och gärna lite "glassiga". Det värsta jag vet är en rinnig tunn smoothie, haha. Jag tål det verkligen inte. Kan knappt dricka upp det faktiskt. Efter lite experiment och tips från min vän Emma så har jag äntligen hittat ett recept som jag gör varje helg (för det mesta) och som både jag och Theo älskar. Frozen mango smoothie:- Frusen mango i bitar- Naturell Yoghurt (Ingen lätt yoghurt)- Flytande honung- En banan Jag har inga direkt mått på min smoothie mer än en banan. Jag häller alltid i mina frusna mangobitar först och sedan på med yoghurten. Brukar ta nästan lika mycket yoghurt som mango och sen ringlar jag bara över honung och sedan ner med en banan som jag brutit i bitar. Bananen gör att den blir ännu krämigare och tillför även sötma. Den blir så god! Jag hoppas att ni blir sugna och vill testa att göra min smoothie hemma. När det kommer till konsistensen är bara att testa sig fram. Hellre att ni tar för lite yoghurt och får fylla på efterhand än tar för mycket.Lycka till <3