recept - Vegetarisk bolognese

Hej på er! Idag blev jag så stolt över min middag att jag är tvungen att dela med mig av den. Den blev så god och det bästa är att den var vegetarisk ;) Det blev faktiskt förvånansvärt gott, jag var lite tveksam på quorn-smaken till en början men det var inte alls något fel på den. Sedan är det ju alltid gott med pasta, det är en av favoriträtterna oavsett form och tillbehör ;)  Ingredienser: 300 g quornfärs 1 gul lök 500 g krossade tomater 0,5 dl tomatpure champinjonerbasilika salt och peppar valfri pasta Hacka löken och skiva champinjonerna, fräs dem i lite olja. Tillsätt quornfärsen och fräs i ca 5 minuter. Tillsätt sedan krossade tomater, vatten, tomatpure och basilika. Låt det puttra i ca 7 minuter. Smaka av med salt och peppar. Jag hällde över det i en gryta men det fungerar säkert i stekpanna med :) Servera med pasta och parmesanost 😍