RECIPE/GNOCCHI WITH MUSHROOMS, SUGAR SNAPS AND BEEF

Medan jag ligger hemma med migrän så tänkte jag passa på och tipsa er om ett recept som jag lagade för någon vecka sedan. Om ni precis som jag älskar gnocchi, oxfilé, sugar snaps och svamp och maträtter som går snabbt att laga, så kommer detta vara perfekt för er! Gnocchi är min nya favorit - så otroligt gott! Ska nog faktiskt laga detta i veckan igen... Puss _________________________________________________ MOROTS- OCH ZUCCHINI-BIFFAR 2 portioner INGREDIENSER 2 oxfiléer1 påse gnocchiSugar snaps4-5 stora champinjonerSalt & peppar SÅHÄR GÖR DU 1. Skär champinjonerna och oxfiléerna i lite mindre bitar. Jag körde på vanliga små skivor.2. Stek champinjonerna tillsammans med all gnocchi, tills dom får en lagom fin färg. Sänk värmen några steg, lägg i oxfilé-bitarna och stek allting tillsammans. Jag gillar när oxfilén är rosa så jag värmer bara köttet i några minuter.3. Skär sugar snapsen på mitten och lägg ner i stekpannan. Låt allting bara blandas ihop och värmas.4. Servera antingen för sig själv, eller med en god sås!