Varm kycklingsallad recept

I dag tänkte jag bjussa på ett litet recept som vi brukar göra här hemma på sommaren. Vår familj älskar sallader i alla dess former och smaker eftersom att det är så himla lätt men samtidigt nyttigt och vansinnigt gott! Så här nedan kan du läsa receptet till vad vi kallar för "en varm kycklingsallad". Här ovan har vi dock glömt att lägga ner självaste salladen i form av bladspenat, och lagt till bacon också, vilket inte står i receptet men feel free till att testa dig fram med vad du tycker är gott!! Recept för fyra pers:  1 kruka basilika  4 tomater  4 msk olivolja  Salt  Peppar  1 grillad kyckling  2 st mozzarella  Vitlök  Ruccola och bladspenat  Pasta för fyra pers  Såhär gör du: Steg 1: Hämta en skål där du häller i oljan. Steg 2: Hacka basilikan som åker ner i skålen tillsammans med oljan.  Steg 3: Pressa så mycket vitlök du själv gillar att ha, ju mer vitlök ju mer vitlökssmak. Om du gillar lite vitlök så räcker helt och håller en klyfta. Blanda sedan ihop basilikan, oljan och vitlöken. Steg 4: Hacka tomater som ska ner i denna röran som har förklarats i ovanstående steg och låt den stå och gotta till sig.  Steg 5: Rensa kycklingen, detta kan du göra i princip i vilket stadie som helst. Steg 6: Skär upp mozzarellan i kuber.  Steg 7: Koka pastan. Eftersom att detta är en varm kycklingsallad ligger detta steget väldigt långt ner eftersom att det är pastan som ger värmen till salladen.  Steg 8: Nu är det att blanda ihop allt i en stor skål, först brukar vi hälla i pastan i skålen för att bygga på med lager. Det är alltid gott att lägga mozzarellan nära pastan eftersom att den blir mer smält, och vem gillar inte smält mozzarella? Sedan varvar vi lager med pasta, kyckling, bladspenat och dressingen med tomat. När du har varvat allt och blandat ihop det är maten klar och redo för servering! Hoppas att ni tyckte om detta inlägget och fick lite tips och idéer på hur man kan göra en sallad under sommaren och faktiskt på hösten eftersom att det är varmt. Lycka till!Puss o kram!