Fettisdagen - 9/2

  I love semlor - men är så ruggigt trött på klassikern med grädde, kardemumma och mandelmassa. Enkelhet i all ära, ofta är det den största hiten. Kolla bara på prinsessårtan, kanelbullen, hallongrottan och alla andra stora bakverk i Sverige som ju är superenkla i sina smaker. Men jag känner att jag vill göra något nytt i år och jag tror att jag har en jättebra idé på gång...Mitt recept på de bästa semlorna kommer upp på bloggen nästa helg, förhoppningsvis lördag men eventuellt söndag. Den 9:e februari är tisdagen efter, så då har ni i alla fall lite tid på er att baka era egna semlor utifrån mitt recept! ;) Och ärligt talat, vad gör det om en å annan semla slinker ner någon/några dagar - eller ens veckor efter själva fettisdagen? Inte så jättemycket. Hur äter ni helst era semlor? Och vill ni ha den traditionella, runda bullen eller har ni hoppat på någon trend? Numera kommer de ju inte bara i andra smaker, utan även former. Jag har sett i wrapp-form, korv med bröd-form, croissant-form och i mini-form än så länge!