Pannacotta tårta med smak av bilar och digestive botten

Ibland kommer både livet och jobbet ivägen!, då får nöjet stå åt sidan ett tag 🙊 men här kommer iaf förra veckans fika från jobbet :)  Digestive botten: 10stycken digestive  30g smör  Gör såhär: (Ställ ugnen på 175g) 1. Smält smöret  i en kastrull och krossa kexen till små smulor! 2. Blanda samman  smulorna med smöret och tryck ut i botten på en springform på ca 20cm i diameter  3. Ställ in i ugnen i ca 5min tills det stelnat  lite. 4. Låt svalna helt innan du börjar med Pannacottan. Pannacotta i 3 lager : 9dl grädde 1påse med bilar  olika färger  Gör såhär: 1.Tillsätt  3 dl grädde i en kastrull  och ha ner  de rosa bilarna  2. Låt bilarna smälta i grädden under omrörning  (se till att det inte kokar)  3. Sila genom en finmaskig sil  direkt ner i springformen.   4. Låt stå kallt minst 1 h  så att den stelnar ordentligt innan du gör nästa lager  (jag glömde detta vid första lagret så mitt andra lager sjönk   igenom! )  5. Efter en timme gör du om samma procedur med de gröna bilarna  6. Ställ kallt ytterligare en timme  7. Gör om samma procedur med de vita  bilarna!  8. Låt stå kallt i minst 3 h och servera sedan:)