Äppel och NektarinPaj med hemmagjord vaniljvisp ♥

  Igår bakade jag en äppel-och nektarinpaj som smulpaj och gjorde egen vaniljvisp till. Äpplena plockade jag från vårt minsta äppelträd som bär massor av frukt. Allt blev verkligen supergott och äpple och nektarin tillsammans i en paj blev jättelyckat!   Recept till äpple och nektarinsmulpaj till 4-6 personer:   125 gram smör 1 dl socker 3 dl vetemjöl ca 5-6 äpplen (antal beror på storlek) ca 2 nektariner   Blanda socker och vetemjöl. Dela smöret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Skär äpple och nektarin och lägg i en form. Smula över smuldegen och grädda i 200 grader i ca 20 min.     Recept på hemmagjord vaniljvisp som räcker till ca 4 personer:   2 äggulor 2 msk florsocker 1 tsk vaniljsocker 3 dl vispgrädde   Vispa ihop äggulor, florsocker pösigt. Häll i grädden och vispa vidare till önskad konsistens.           Hemmagjord vaniljvisp är både enkelt att göra och väldigt gott att servera till paj och kaka.