Chicken & Chanterelle Dinner

Ett litet middagstips för helgen; den här smarriga kycklinggratängen med kantareller som vi gjorde i söndags! Sååå god- ni måste prova! :) KYCKLINGGRATÄNG MED KANTARELLER 1 kg kycklingfiléer (dela i lite mindre bitar)1 pkt baconca 200 g kantareller1/2 kruka persilja5 dl gräddesalt, peppar, sockersmör Sätt ugnen på 200 C. Bryn kycklingfiléerna i smör tills de fått fin färg och lägg dem sedan i en ugnsform/gryta. Smörstek kantarellerna, salta, peppra och tillsätt även en liten nypa socker. Häll detta över kycklingen. Knaperstek bacon och bryt ner i mindre bitar i formen. Hacka persilja och strö över. Häll på grädde, salta, peppra och ställ in i ugnen ca. 20-30 min tills kycklingen är klar. Vi serverade som sagt blomkål-och palsternackspuré till, men gör det ni gillar! Yum!