Bountykladdkaka

    Tjäna! Nu underbara ni ska ni få recept på någonting riktigt gott som jag precis har bakat, helt stört gott och samtidigt väldigt masstigt. Men tycker ni om kladdkaka och ni vet godisen bounty, då kommer ni ä l s k a denna. Hittade receptet på någon facebook sida för bakning och tycker verkligen ni ska testa den om ni har lust och tid! Skriver ner receptet här nedanför.  Ingredienser:150 g smör3 dl strösocker3 ägg¾ dl kakao1 nypa salt2 tsk vaniljsocker2 dl vetemjöl Kokosfyllning200 g kokos (spar 1–2 msk till garnering)1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g  Garnering200 g mörk choklad, smält (kan bytas mot mjölkchoklad)2 tsk rapsolja (för att chokladen ska bli mjuk och inte spricka när man skär kakan)kokos Gör såhär:1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en slät smet.2. Häll smeten i en smord och bröad springform, 23–24 cm i diameter.3. Grädda kakan mitt i ugnen i 26–30 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den kallna i formen.4. Kokosfyllning: Blanda kokos och kondenserad mjölk i en skål.5. Bred ut kokosblandningen över kladdkakan.6. Bred ut den smälta chokladen över kokosen. Strö över lite kokos och låt chokladen stelna.