MIDDAGSTIPS

Kära ni! Här kommer ett middagstips. Faktiskt det vi åt ikväll.. Det blev verkligen SÅ gott! Jag som egentligen inte älskar att laga mat, och därav inte har speciellt stora kunskaper överträffade mig själv haha.  Jag ber om ursäkt för det kaoset ni ser på bilderna. Men sådär ser det oftast ut när jag lagar mat. Men innan jag kan sätta mig vid bordet så måste det mesta vara städat igen, annars kryper det i mina pedantiska händer.. Till denna maträtt behöver du: Kyckling - jag gjorde på 3 stora filéerMatlagningsgrädde - 2 dl Hönsbuljong - 1 tärning i 1 dl vattenTorkad basilika - 1 msk Salt/peppar - inget måttSoltorkade tomater - 8 st + lite av vattnet ifrån burkenVitlök - 1 klyftaRödlök - en halv lökPasta - så mycket ni själva vill ha Parmesanost - detta använde jag till att riva över maten Jag stekte kycklingen, saltade och pepprade. Sedan slängde jag ner rödlök, soltorkade tomater samt lite av vattnet ifrån burken.  Blanda sedan ner matlagningsgrädde, buljongen, basilika samt pressa ner en klyfta vitlök. När pastan kokat klart så hällde jag över detta tillsammans i en form och rev lite ost över. KLART! Det blev fantastiskt gott och det gick supersnabbt. Jag vart så nöjd så jag var tvungen att skriva ner exakt hur jag gjorde för att kunna återskapa det haha. Nu ska jag krypa ner i soffan med krustader, svartvinbärsgelé och gorgonzola. Jag fick feeling för en liten efterrätt (som egentligen är förrätt) som både jag och Erik älskar. Så nu blir det att stänga ner datorn och starta PS4at och Grey's Anatomy. Går nog inte att ha en mycket bättre tisdagkväll än såhär. <3 Kram!