Idas bakskola: pizzabullar

"Var är Idas bakskola?"  Den frågan har ni säkert ställt er flera gånger sedan sist. Eller kanske inte. Vad vet jag. Nu är det i alla fall dags igen, och SOM NI HAR LÄNGTAT! VA?!  Och på menyn: pizzabullar. Snabba sådana, pga tidsbrist. Aldrig mer sådana, pga vad komma skall.  Receptkälla Vad behövs? 10-ish dl vetemjöl.  3 tsk bakpulver. 1 tsk salt.  125 gram smör.  4 dl mjölk.  Pålägg. I vårt fall tomatsås (vi kommer till det), bacon, ost och bitvis soltorkad tomat. Stilettklackar. Kan, men bör inte, uteslutas.  Vad gör vi?  Sätt på dig stilettklackarna. Det enda sättet att cooking like a hoe. Eller pro. Menar jag.  Torra varor i bunke och rör om. Ha i smör. Helst rumsmjukt och tärnat. Eller micrat (såhär i efterhand - låt bli).Mjölk. Blanda till en deg. Stjälp över på bakbord eller annat valfritt underlag. Mjöla först. Knåda. Kavla. Det går bra! Sen. Finns ingen tomatpuré. Släng ihop kryddor och krossade tomater, koka lite, låtsas att du kan något. Svara i telefon. Försök reda ut tomatsås och låtsasdeg och andra pålägg samtidigt som du pratar.Skäll lite på barnet som tar tillfället i akt att göra lite som det vill. Rulla ihop allt till en absurt stor pizzarulle.Skär i bitar. Upptäck här att bacon plus kniv = döden. = allt faller isär. Försök reda upp situationen.  Tadaaa. Eh. Till saken hör att det skulle bli 20 stycken? Jag fick ihop typ 8. Väldigt oklart. Jaja. Skjuts in i ugnen! 200 grader. En stund. Se dina pizzabullar genomgå total systemkollaps.  Jag orkar inte ens.  Lärdom: pizzabullar tar inte 30 minuter att göra. Lärdom 2: lite kletigare deg nästa gång.Lärdom 3: pizzabullar kräver oblöta pålägg (som den där såsen... skulle kanske tjockat på den lite) och full koncentration.  Ät och se glad ut. HEJ!