RECEPT: PAD THAI

Muuuuums vad gott detta var!! Kanske inte världens mest charmigaste bild men det var mörkt och då fick blixten på mobilkameran göra sitt hahah. Jag skrollade iaf igenom lite recept igår och hamnade på ett Pad Thai-recept som jag bestämde mig för att laga ikväll. Så tänkte att jag kunde dela med mig av receptet här om någon behöver lite middagstips!!  Jag följde DETTA receptet men la till babyspenat, champinjoner och broccoli! Så skriver hur jag gjorde nedanför.Detta behövs : Risnudlar, kycklingfilé, ägg, Asian Wok Pad Thai, jordnötter, babyspenat, broccoli, champinjoner, vitkål, limeSåhär gör man : Tillaga nudlarna enligt förpackningen (mina tog bara tre min, så jag kommer göra detta sist nästa gång så att dom inte "klumpar" ihop sig). Bryn kycklingen, jag köpte färska kycklingfiléer. Men går ju att göra vegetarisk också! Tillsätt strimlad vitkål och morot (jag hade inte morot), woka eller stek i 1-2 min på hög värme. Gör plats i pannan och stek ägget under omrörning. Klipp nudlarna grovt, tillsätt dem och woksåsen. Rör om hastigt tills allt är varmt. Blanda i grovt hackade jordnötter och servera. Till servering: Garnera med limeklyftor och koriander (jag hade inte koriander).