ERRBODY LOVES FOOD

När jag lunchar ute på stan väljer jag oftast: något fräscht som poké bowl eller sallad från Holy GreensVad äter jag helst efter en jobbig dag: lösgodis är my partner in crimeÄter jag hellre hemma än på restaurang: nej hellre på restaurang (älskar att vardagsyxa heh)Tre saker jag inte vill ha på pizzan: svamp, paprika och räkor Det lagar jag helst nu för tiden: köttfärssås och spagetti (bästa matlådematen) eller enkel husmanskostNågot jag tycker om men inte äter så ofta: rotfrukter i ugn med någon god vitlökssåsEn kötträtt jag tycker om: "fartig lövbiff" som låter heltråkig men som är Guds gåva till människorna (se bild)Min favoritsallad: bladspenat, avokado, cocktailtomater, mozzarella, salami, pasta, oliver och balsamvinäger Skulle jag helst ta en kaffe med Gordon Ramsay eller Gary Mehigan: vem är han Gary?Bästa matkulturen enligt mig: Italiens såklart (men kroppen hade inte grejat det i längden)Hur dricker jag mitt kaffe: måste ha min café au lait från Tassimo (=bästa presenten från Micke & Jessi)Vilken är min bästa mat-film: eeh, jag är ju sämst på filmer... *googlar och hittar Marie Antoinette som hade härliga bakelser i överflöd* Vad äter jag helst till frukost: turkisk yoghurt, ljusgrön banan (viktigt!), frysta hallon och jordnötssmörMin favoritdessert: klassisk kladdkaka vinner alwaysNågot jag skulle kunna äta varje dag: smoothiesVilken restaurang vill jag besöka igen: Le Georges i Paris, OXO Tower i London och Miss Kó i Paris Min favoritdrink: underskatta aldrig en bra mojito!Vad finns på min mat-bucketlist: måste börja äta mer asian fusionJag skulle aldrig klara mig utan: surdegsbröd med smör, ost och ett glas mjölk (lajvet!)Var får jag min matinspiration ifrån: restauranger och instagram Favoritfrukost i Stockholm: Pom & Flora, Nybrogatan 38 & GretasFavoritlunch i Stockholm: Strandvägen 1's uteservering, Babel Deli & Holy GreensFavoritmiddag i Stockholm: Supper Gården på sommaren, Riche & BromsFavoritdrinkställe i Stockholm: Brasserie Godot, Riche & Lydmars uteservering på sommaren