catching up

Hoppas ni haft en härlig påsk <3 Det hade jag! Jag firade fyra dagar i rad, både med min familj och med P's familj. Har också njutit till fullo av det vackra vädret! Tror att alla fick en riktig sommarchock, däribland jag. Jag har iallafall en del bilder från senaste tiden i mobilen så tänkte att jag catchar upp genom att visa dem. För några helger sedan så hade jag bjudit hit tjejerna för att ha inflyttning/födelsedagsfirande för mig lite sent. Väldigt glad att alla kunde komma! Jag lagade libanesiskt, gillar den maten så mycket. P och jag gjorde en sån drömmig middag tillsammans. Han har köpt en sous vide maskin som är hans nya grej. Så han tillagade köttet i den vilket innebär att man kan ställa in exakt temperatur man vill ha vilket gör att det blir samma temp rakt igenom. Sedan hettade han bara upp en stekpanna för att få en fin yta. Älskar att han numera också är matintresserad, måste ändå säga att det är tack vare mig. Jag gjorde god sallad och stekte sparris som jag sedan ringlade tryffelolja över och riven parmesan.  En helg på Ekudden. Mamma gjorde sin egna goda foccacia! Vi grillade senare också. Annars var vi utomhus väldigt mycket, räfsade löv och gjorde egen nässelsoppa på nässlor från vår tomt. Så gott och det är extremt nyttigt men kan ni tänka er hur mycket mina händer kliade efter att jag alltså plockade nässlorna utan handskar. Smart!  När vi grillade till kvällen såg himlen ut såhär! Jag ville bara spela rosa himmel på högsta volym då jag och P hade sträckkollat serien Störst av allt samma vecka.  Titta vilken perfekt frukost och titta hur härligt morgonsolen lyser in på vårt köksbord. Jag får på riktigt ljusterapi varje morgon!Föresten tre tips som har med bilderna att göra är: 1. Surdegsgoda är det allra godaste brödet som finns. Jag gillar att variera saker men jag köper inget annat bröd än detta. Köp det!2. Ha fryst banan i smoothie. Det blir perfekt konsistens för att äta smoothiebowl vilket är så mycket trevligare än att dricka den. 3. Piontulpaner är så fint. P trodde jag skojade att de var fina i och med att de hänger men tror de ska göra det? Jag tycker iallafall det är så fint när de hänger.  En outfit jag bar i påsk! Påskfirande hos mormor & morfar! <3 Två måltider från de senaste dagarna! Grönt och gott. Det ena är lax, avokado, chiliflakes, picklad rödlök, tomat, gurka, bladspenat, keso, aubergine. Det andra som inte ser lika gott ut (men som var gott) är ägg, keso, chiliflakes, aubergine, tomat och röda linser som jag blandat i röd curry och krossade tomater. Under påsken har jag haft lite ångest ärligt talat, jag önskar så att jag var okej med det. Känns bara jobbigt och onödigt att må dåligt över sådant så denna vecka prioriterar jag träning och bra mat.