Tomatsoppa med buffelmozzarella och basilikaolja

I den här smarriga soppan ska du ha:1 gul lök180 g grillad paprika2 burkar krossade tomater (mutti tycker jag är bäst!)1 liter vatten + buljongEn skvätt balsamvinägerOreganoSmoked paprikaSaltPepparEn nypa sockerBuffelmozzarella (eller vanlig mozzarella) Till oljan behöver du:Lite mer än en halv dl olivolja1 kruka basilika1 vitlöksklyftaSaltPeppar   Jaha, och sen när du införskaffat allt du behöver så ska du hacka löken, de soltorkade tomaterna och den grillade paprikan om det behövs. Sen fräser du på det i lite smör. Sen slår du på tomaterna, vatten med buljongtärning och balsamvinäger. Sen kryddar du så mycket du vill med oregano, salt, peppar, smoked paprika och så kan dutta i en nypa socker.Sen kan detta puttra medan du mixar olja, basilika, vitlök, salt och peppar. Sen kan du mixa din lille suppe om du vill, jag var dock för lat Sen häller du upp soppan. Sen kör du ner lite mozzarella. Och till sist lite av den där basilikaoljan du nyss svängde ihop. Sen kan du äta. Och då gärna med vitlöksbaguette eller, som i mitt fall, foccacia med vitlök och örter! Tips!Den är alltid godare dagen efter, eller iallafall efter en nedkylning och sedan en uppvärmning ;)