En maxad mathelg

Denna helgen har jag levt mitt bästa liv. Bara ätit mat jag älskar. Såna helger gillar man ju. Började i fredags med rätten här ovan; fylld pasta med tomat, basilika och burrata. ALLTSÅ. Jag var hembjuden till Saga och vi hade bestämt att vi skulle laga mat tillsammans. Jag introducerade denna magiska ost för henne. Alltid lika trevligt att vara med när människor smakar burrata för första gången. Man bara ser hur dem NJUTER. Hej älskade favvisrätt. För er som inte redan vet det så är alltså fylld pasta något jag gärna hade ätit varje dag, men det är nog ingen nyhet för er som läst bloggen länge. Skulle nästan vilja veta hur många gånger jag bloggat om denna rätt :-) Jag sov över hos Saga och på lördagen tog vi en härlig promenad nere vid havet i Malmö. Vädret var så himla härligt. Verkligen vår nu! När jag kom hem så blev det lunch på balkongen. Köpte med mig en sallad på min promenad hem. Grönsakslandet från Holy Greens. Deras rödbetshummus är ren magi.  På kvällen kom Ivar hem från jobbet och strax där efter kom Edward och Amanda. Vi åt tacos och uppmärksammade såklart Earth Hour och släckte ner under en timme. Vi spelade spel i mörkret och tände en massa ljus och hade en supermysig kväll. Idag började Ivar sent så vi hann äta brunch i lugn och ro hemma. Vi lagade en riktig favorit; poncherat ägg på färskt bröd men avokado, krispiga champinjoner och hollandaiesås. Den dåliga bilden gör den verkligen inte rättvisa. För det var precis lika god som sist. Ingenting man lagar en måndagsmorgon haha, men perfekt på helgen. Nu håller jag på att baka focaccia för första gången! Brödet håller på att jäsa och jag håller tummarna för att det blir lyckat. Då har vi ett perfekt tillbehör till linssoppan ikväll... Trevlig kväll!