SMARR

Igår hade vi vänner över på middag och TP-spelande. Jag lagade en supergod asiatisk biffsallad och V gjorde kanonefterrätt med rosékokade rabarber, krossade kakor och mascarponefluff. Vill ni ha receptet på biffsalladen?! Bra! Här kommer det! 1. Lägg fram alla ingredienser riktigt stageat och Instagramma. Sippa Corona. Dansa till Beyonce. Du behöver:En bra bit entrecote (om du äter kött - vilket jag hoppas att du inte gör alldeles för ofta för jorden håller faktiskt på att gå under - ät BRA kött. Snällt mot djur och natur ska det va, annars får det va veggo.)GlasnudlarKoriander i MÄNGDERSockerärtorSojabönor stekta i lite smörSalladslökLime (3-4 stycken plus 3-4 stycken till mojitosarna jag tycker att du ska sippa på bredvid)Och så sesamolja, vitlök, fisksås, oyster sauce, risvinäger, soja, salt, en chilifrukt och peppar.Marinera köttbitarna hela i en salig blandning av såserna och chilin och vitlöken. Hacka grönsakerna och stek sojabönorna. Sippa rosé. Lägg nudlarna i uppkokat vatten och lägg dem i kallvatten när de är klara så de inte blir klibbiga. Stek köttbitarna hela i en SVINVARM grillpanna.Blanda alltsammans (skär köttet i strimlor. Det ska va rött inuti annars får det va!) och ös på såsblandning av fisksås, koriander, lime, risvinäger, chili och salt. Och soja! Strö över jordnötter om du gillar! Bon appetit!