Fläskfilewok med äggnudlar

Fläskfiléwok med äggnudlar4 port 600 g fläskfilé 1/2 blomkålshuvud 1/2 fänkål 10 cm purjolök 2 morötter 1 paprika  250 g äggnudlar ( jag tog Findus frysta thaiwokgrönsaker) Woksås2 msk olja2 msk fisksås3 msk sweet chiliCitron eller lime Marinad fläskfilé:2 msk olja2 msk soja1 vitlöksklyfta   Putsa och skär fläskfilén i tunna skivor, ca 4 mm. Rör ihop en marinad med olja och soja, pressa i en klyfta vitlök. Lägg köttet i dubbla plastpåsar och häll på marinaden, låt det ligga i kylen medan du förbereder grönsakerna.  Rör ihop woksåsen med olja, fisksås och sweet chilisås. Kläm i lite citron eller lime (jag tog några stänk citron).  Dela blomkålen i små buketter och strimla fänkålen tunt. Halvera en bit purjolök på längden och skär den i cm-tjocka bitar. Strimla paprikan. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite diagonalt.   Koka nudlarna i en kastrull.  Hetta upp olja i en wokpanna eller stekpanna. Lägg i alla grönsaker och stek några minuter tills de mjukar. Häll i köttet med marinad, rör runt flera gånger så att allt kött blir stekt. Häll på woksåsen i slutet och blanda runt. Vänd ner de kokta nudlarna i fläskfiléwoken.