Mustig fläskytterfilegryta med Chorizo och grönsaker

Ingredienser:8-10 personer1 kg fläskytterfile600 gr chorizokorv1 gul lök2 vitlöksklyftor1 purjolök1 zucchini350 gr champinjorner ( det hoppade jag över)2 röda paprikor3 msk olivolja3 msk tomatpure2 tsk chilipulver2 tsk paprikapulver2 tsk timjan2 tsk oregano1 tsk cayennepeppar9 dl vatten½ dl kalvfond, konc1 burk gröna oliver 240 gr ( det hoppade jag över)1 dl syltlök2 dl creme fraiche1 tsk salt ( det hoppade jag över då jag tyckte det var tillräckligt salt)2 krm svartpepparGarnerning: persilja, hackadTillbehör: ris, bulgur el matveteGör så här:Putsa fläskytterfilén och skär den i skivor. Skiva korven. Skala och finhacka lök och vitlök. Ansa och strimla purjolöken. Halvera och skiva zucchinin. Ansa och skär champinjonerna i fjärdedelar. Kärna ur och skär paprikan i bitar.Stek kött, korv och grönsaker i olja i omgångar i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Tillsätt tomatpuré och kryddor och häll över vatten och fond. Koka upp och låt sedan sjuda under lock ca 30 min. Rör om då och då.Blanda ner oliver, syltlök och crème fraiche i grytan och krydda med salt och peppar.Garnera grytan med hackad persilja och servera med ris, ­bulgur eller matvete.