Persiljejärpar fyllda med egengjord persiljesmör med smör, vitlök, schalottenlök och persilja

4 port 500 gr blandfärs ½ dl ströbröd 1 dl mjölk ½ gul lök 1 ägg ½ dl persilja 1 tsk salt svartpeppar Worcestershiresås Persiljesmör: 50 gr smör (rumsvarmt) 1 dl persilja 1 msk Schalottenlök 1 vitlöksklyfta salt och peppar Låt ströbrödet svälla i mjölken i tio minuter. Finhacka löken. Blanda i ägg, lök, persilja, salt, peppar och en skvätt worcestershiresås. Arbeta in färsen i röran. Finhacka schalottenlöken. Mosa samman smör, schalottenlök, finhackad persilja, riven vitlök, salt och peppar. Forma avlånga järpar av färsen (8-10 st), gör en liten skåra med ett finger och fyll med en tesked persiljesmör, täck sedan med färs igen. Stek järparna i smör på medelvärme tills de fått fin färg, efterstek i ugn 150 gr ca 15 minuter. Servera med potatis, sås och pressgurka.