CHIAPUDDING MED GRANATÄPPLE

  Hej! Idag är det måndag men det här är tidsinställt, för att PRECIS just nu börjar jag på Linneuniversitetet och har min första dag! De två första veckorna kommer att vara rätt hektiska så jag försöker göra lite inlägg i förväg :)   Här är i alla fall en perfekt frukost eller mellanmål. För mig är det nog ett mellanmål för jag klarar mig inte speciellt länge på bara chiapudding. Eftersom man kan variera den i all oändlighet körde jag på havremjölk och granatäppelkärnor. Lite mer studentvänligt än mandelmjölk som jag tidigare druckit.   Du behöver:   1,5 dl havremjölk2 msk chiafrön Valfri mängd granatäppelkärnor.   Hur du gör:   Blanda frön och mjölk, låt stå i ca. 45 min innan du rör om för bästa resultat. Låt stå en stund till eller över natten och toppa med granatäppelkärnor när du vill äta den!   Mer som en efterrätt än frukost haha ;) Jag har redan tagit chiafrönas fördelar här, om ni vill ha en djupare överblick. För er som inte orkar: Protein, järn och omega-3!