Bröd utan kolhydrater!

Jajjemen, ett super gott och enkelt bröd på endast 4 grund ingredienser! Detta bröd är (vad jag förstått det som) tillåtet att äta under ketos om man är i det. Eftersom det endast innehåller 1g kolhydrater (14g fett och 6g protein). Till detta brödet behöver du:4 ägg 4,8 dl mandelmjöl 1 tsk bakpulver 1/2 tsk saltOm du vill (vilket jag gjort) så kan du lägga till exempel tomat och basilika i smeten också. Jag hade även flingor av havssalt (utöver den halva teskeden som redan skulle vara i).Börja med att vispa alla ägg tills de blir en vit fluffig smet som bildar små grädd-toppar. Det tar en stund att vispa och kör på snabbaste om du kan (räkna med att vispa 12-15 minuter).Ju mer du vispar äggen, desto saftigare blir brödet sen, så det är värt tiden att stå med elvispen! Blanda alla torra ingredienser och sila med lite i taget i äggsmeten. Vänd försiktigt ihop allt, men rör inte om för mycket eftersom vi vill behålla luftigheten i. Sen är det valfritt med tomater och andra kryddor, det är helt enkelt en smaksak.Här hade jag i 87g baby tomater, lite torkad basilika och nån nypa flingsalt. Klä en brödform i bakplåtspapper (det går säkert att bröa också, men är du på ketos så är det ingen bra ide.Häll i smeten, jag valde att toppa med pumpafrön och lite chiafrön.In i ugnen 150, 35-40 min. Låt svalna helt innan den skärs upp.Sååå goda bröd verkligen!Bra alternativ för LCHF också (inte för att jag vill uppmana till dieter egentligen!!) På med pålägg så är din smörgås good to go! Länk till vart jag fann receptet hittar du HÄR!