Cookie dough-paj!

Visst låter det gott!Det är inte en så komplicerad kaka som det kanske är lätt att tro. Och dessutom från Camilla Hamids bok ''baka utan ugn'' som, precis som det låter tipsar om massvis med olika recept som inte kräver någon tillagning i ugn helt enkelt.Till detta recept behövsPajskal:10 st digestivekex75g smör2 msk kakaoFyllning:250g rumsvarmt smör1 dl strösocker1 1/2 dl brunt farin strö4 msk mjölk, 3%2 1/2 dl vetemjöl200g mörka chokladknappar eller grovhackad mörk chokladGlasyr:150g mjölkchoklad1/2 dl vispgräddeSteg 1. är att mixa kexen till ett fint pulver i ex en mixer. Smält smöret i en kastrull, ned med kakao och smulorna, blanda samman och ha ner degen i en rund form med avtagbara kanter (ca 20cm /diameter). Tryck ut degen i botten och upp på kanterna, ställ i kylskåpet tills vidare. Steg 2. Till fyllningen vispas först smör och båda sockerarterna. Efter det hälls mjölken i och vispas lite till. Ha i den mörka chokladen och vetemjölet, vispa bara tills allt gått ihop. Överarbeta inte.Ställ tillbaka in i kylen. Medan kakan är åter på kylning är det dags för glasyren och sisa steget, nr 3.Häll i grädden i kastrull, låt grädden värmas till precis kokpunkt innan den ljusa chokladen blandas i och smälter sakta samman med grädden. Låt svalna lite (men inte helt!) och häll på kakan, sen in i kylen ytterligare tills hela pajen har stelnat. min blev ju inte som på Camillas bild, men ihop med en jätte go yoghurtglass (lite syrligt) och maränger så blev detta riktigt gott. Av den 50g ljusa chokladen jag fick över försökte jag riva lite snyggt och ha på toppen. Serveras med grädde eller glass, att föredra är något osött då kakan i sig kan bli lite mäktig.