Kesofrallor utan mjöl!

Receptet ger 6 stycken frallor! Nu blir det många recept på rad men som sagt så fick jag ju mig ett ryck här om dagen och bakade lite olika saker.I detta inlägget delar jag med mig av KESOFRALLOR med havregryn dvs utan mjöl!Till detta receptet behövdes:250 g keso 5 dl havregryn 4 ägg 1 tsk bakpulver ½ tsk saltJag hade ungefär 180g keso så jag fyllde ut resten med kvarg och det verkade gå lika bra. Även denna gången använde jag ägg från mammas höns och la då till ett extra då dom är så små. Hellre för mycket ägg än för lite brukar jag tänka till allt jag bakar. Det spelar ingen roll i vilken ordning sakerna läggs till då alla ingredienser ska blandas samman till en jämn smet.Sätt ugnen på 200 grader. Jag lät allt stå och dra så havregrynen svullnade lite innan jag formade 6st bollar och la  på bakplåtspapper. Sista touchen är lite sesamfrön (eller vallmo) på toppen av frallorna och så ska dom in i mitten av ugnen i minst 20 min!Jag vet inte om det var kvargen som gjorde att jag kunde låtit mina bullar va inne någon minut till. Men dom var absolut ätbara! Frallorna ska släppa fint från smörpappret och få en gyllenbrun färg när dom är klara. På med pålägg och in i mun😉