Tonfiskpasta

Åååh jag gjorde en så god pasta ikväll. Alltså hörni, pasta är livet men det är fan farligt för min form alltså. Försöker att inte äta det för ofta och balansera ut kosten med annat som inte bara är massa kolhydrater också. Men jaja, nog snackat om tråkigheter. Tillbaka till min pasta! Ikväll blev det en tonfiskpasta som jag nu har gjort för andra gången och den är så satans god alltså. Min kille tål inte fisk och skaldjur men det han tål är upphettad tonfisk så då provade jag denna pasta och den är faaaboulous. Här har ni receptet:2 burkar tonfisk1/2 purjolökGnocchipasta250 g broccoli Olivolja för stekning 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater (créme form) Salt och peppar 250 g körsbärstomater(denna gång hade jag stora tomater hemma som jag skar i bitar) Ansa och skiva purjolöken. Skär broccolin i buketter och skiva stammen. Börja koka pastavattnet samtidigt som du steker purjolöken i olja. När pastavattnet kokar häller du i pastan och när det är ca 4 min kvar häller du i broccolin i pastavattnet. Blanda i grädden och mjölen med purjolöken. Blanda i soltorkade tomat cremen och vänd i tonfisken. Värm upp såsen och smaka av med salt och peppar. Skär tomaterna i delar och blanda ihop pastan med såsen.