Pasta med morot och hasselnötter

Perfekt middag att slänga ihop om du har bråttom eller bara inte orkar spendera tid i köket! Dessutom är den väldigt god för den som tål nötter. Pasta med morot och hasselnötter 4 port:Ingredienser: äggfri pasta (jag använder bönpasta)3 morötter1 gul lök1 dl hasselnötter1 burk iMAT Fraiche2 msk kräm av soltorkade tomaterrucolasalt och pepparrapsolja till stekning Koka pasta enligt anvisning på förpackning. Riv motor och lök grovt. Hacka hasselnötter i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och rosta hasselnötterna någon minut. Tillsätt rapsolja, morot och lök. Fräs i någon minut. Blanda iMAT Fraiche med kräm av soltorkade tomater. Smaksätt med salt och peppar. Blanda sedan pasta, nöt- morot- och lökfräset, iMAT Fraiche-röran och rucola i en större skål. Servera!