Bruschetta, världens godaste förrätt! (Veganskt)

Bruschetta är något av det absolut godaste som finns! Jag bara älskar det och det bästa av allt är att det är veganskt. Jag slängde ihop detta när min sambo hade sin bästa vän över på middag som en liten förrätt innan huvudrätten så att säga och det gick verkligen hem hos båda. Jag kan tyvärr inte säga exakta mängder eftersom det helt beror på hur stora brödskivor du har, hur mycket röra du vill ha på och hur många personer ni är. Kommer säga vad jag använde till oss tre, men man ser ganska lätt när man gör det ungefär hur mycket man behöver. Bruschetta är bäst att förbereda några timmar innan så att den får stå och gotta sig i kylskåpet ordentligt, vilket förstäder smaken på röran. Tips är att rosta brödet som du ska använda på något rätt, i ugnen, brödrosten eller i en stekpanna. Sedan ärenatt du bara använder "köttet" på tomaten, kärnhuset ska alltså inte med, det gör röran "soggig" (i brist på bättre ord). Recept:3 tomater1 vitlöksklyfta1/2 rödlökEn handfull färsk basilika Nymalt peppar & flingsalt 3 msk olivolja (bar kvalité blir godare)2 msk balsamico vinägerGör såhär:Skär tomaterna i önskad storlek, finhacka vitlöksklyftan, detsamma med rödlöken och hacka basilikan. Släng ner allt i en skål, krydda med salt och peppar. Ringla över olivoljan och vinäger, rör sedan ordentligt. Täck över skålen och ställ in den i kylen! När ni sedan ska äta så rostar du brödet på valfritt sätt, tar en vitlöksklyfta som du gnider på brödet och ringlar över olivolja i önskad mängd. Därefter på med röran och servera! Busenkelt och megagott!