RECEPT - Pestopasta med twist
Hallå godingar! Tänkte dela med mig av mitt nya favoritpasta-recept. För er som känner mig vet ni hur mycket jag älskar pasta, det är liksom the all time godaste jag vet - i alla dess former. Gjorde just denna till lunch idag till Jacob och mig och även han tyckte att den var supergod. Ett stort plus är att den även är vegetariskt - shoutout till er veggos där ute. ;) Just denna är en twist på den vanliga pestopastan, med lite extra goda grejer i helt enkelt. Tillbehören är ju självklart frivilliga, ni kan ju mixa och improvisera lite hur ni själva vill. <3 HalloumiPasta av eget valPestoMatlagningsgräddeChampinjonerVitlök KörsbärstomaterZucchiniFetaost(TIPS! är Apetinas ost ovan, supergod)Ruccola Smör/olivolja Salt &Peppar 1. Koka upp pastavatten. Salta efter egen smak. 2. Skiva champinjonerna i skivor och smörstek dem i panna tillsammans med vitlök tills de är gyllenbruna. 3. Häll i grädden i pannan med champinjonerna. Klicka sedan i peston efter smak samt salta och peppra. Rör om såsen och låt den koka medan du steker halloumin, så blir såsen sådär krämig och god. 4. Skiva och stek halloumin i separat stekpanna. Lägg sedan ner den i pestosåsen och rör om. 5. Häll av pastan och blanda ihop pastan med såsen. 6. Toppa med riven ruccola, strimlad zucchini, fetaost & körsbärstomater. (Frivilligt) 7. Smaka och njut!