W - MONDAY RECIPE: CHICKEN PASTA

Söndag betyder pasta, eller vad tycker ni? Idag är det ju måndag, men vi tänkte tipsa om gårdagens middag. En riktig mumsig pasta med kyckling och pinjenötter! Vi älskar ju pasta, och det bästa är ju att det går att variera så mycket. Den här pastan köpte vi med oss hem från Milano, visst är den rolig? :-P Här får ni receptet, smaklig måltid!  Sunday means pasta, or what do you think? Today it is Monday, but we thought we could tell you about our dinner yesterday. A real, super delicious pasta with chicken and pine nuts! We love pasta, and the best thing is that you can do it in so many different ways. Here you have the recipe, enjoy! DU BEHÖVER/YOU NEED: Pasta/pasta Kyckling/chicken Gul paprika/yellow pepper Pinjenötter/pine nuts Creme fraiche/creme fraiche Kycklingbuljong/chicken broth Parmesanost/parmesan cheese Ruccola/arugula Sparris/asparagus GÖR SÅ HÄR/WHAT TO DO:1. Koka upp pastan. / Boil the pasta.2. Stek kycklingen i små bitar i smör och salt + lite soya. / Fry the chicken in small pieces in butter and salt + soy.3. När kycklingen är genomstekt, tillsätt buljong och creme craiche. / When the chicken is well-done, add the chicken broth and creme fraiche.4. Riv i rikligt med parmesanost i såsen. Sist tillsätt pinjenötterna (steka), precis innan servering. / Tear a lot of parmesan cheese in the pasta sauce. At last, add the pine nuts (fried), just before serving.5. Häll i pastan och blanda om. Dekorera med ruccola och sparris. KLART! / Pour over the pasta and mix. Decorate with arugula and asparagus. DONE!