W - WEEKEND RECIPE

Nu kommer en riktig pangmiddag, nämligen vår favoritmat!! Det här åt vi i lördags, bästa helgmaten. Oxfilé Provencale, lyx. Vi bjöd även mormor och morfar på detta och de tyckte att det var så gott. :-) Kanske kan läggas till på menyn som varmrätt till valborg? Tips i alla fall, godast! Till gjorde vi mozzarella bakelser och sparris sallad, här kommer recept på allt. :-)Now comes a delicious dinner, our favorite!! We ate this last Saturday, the best "weekend food". Fillet Provencale, luxury. We invited grandma and grandpa to this dinner and they thought it was so good. :-) Here comes the recipe, may be added to the menu as a main course for this weekend? Tips anyway, tastes the best!DU BEHÖVER/YOU NEED:Oxfilé/TenderloinPotatis/PotatoesOxfond/BrothSmör/ButterVitlök/GarlicChili/ChiliKoriander/CorianderSparris/AsparagusRuccola/Rocket saladParmesanost/Parmesan cheeseTomater/TomatoesMozzarellaost/Mozzarella cheeseBalsamico/BalsamicoOlivolja/Olive oilSalt/salt GÖR SÅ HÄR/WHAT TO DO:1. Sätt ugnen på 200 grader. Skiva potatisen i tunna skivor, häll över smör och salt och lägg in i ugnen i cirka 3o minuter./Preheat the oven to 200 degrees. Slice the potatoes into thin slices, pour over the butter and salt and place in the oven for about 3o minutes.2.Stek köttet, och häll i oxfond och vatten i köttskyn./Fry the meat, and pour the broth and water in the meat sauce.3. Blanda smör med chili, vitlök och koriander och ställ in i frysen ett litet tag så att smöret stelnar till./Mix the butter with chili, garlic and coriander and place in the freezer for a little while.4. När potatisen är klart, lägg på köttet och häll över köttskyn. Skiva upp vitlökssmöret och lägg på det varma köttet./When the potatoes are ready, add the meat and pour over the meat sauce. Slice the garlic butter and place on the hot meat.5. Lägg ruccola i en skål och koka sparrisen. När de är klara, lägg de över ruccolan och häll på olivolja och salt./Place the arugula in a bowl and cook the asparagus. When they are ready, add to the rocket salad and pour over some olive oil and salt.6. Skär tomaterna i tunna skivor, och mozzarellan. Lägg ruccola i en skål, och varva tomater med mozzarella. Häll över lite olivolja och balsamico./Cut the tomatoes into thin slices and the mozzarella. Add rocket in a bowl, and layering tomatoes with mozzarella. Pour a little olive oil and balsamico.7. KLART!/DONE!