Havrekakor med russin är kakor utan vitt socker

Idag vid klockan 3 ungefär så kände jag mig sugen på något sött. Så istället för att ge efter för söt suget så stekte jag ägg till en omelett och åt det med två mörka brödbitar till. Men jag kände fortfarande suget efter något sött. Så jag bestämde mig för att baka något, men då baka något som inte har något vitt socker i sig. Jag sökte på nyttiga kakor utav socker, och fick fram ett recept med havrekakor (utan vitt socker) och med russin. Resultatet av dem vart super. Så goda, tror att jag ska ta och göra en stor sats med sådana kakor som jag kan ta med mig till skolan och ha som mellanmål på vägen hem efter skolan.  Det du behöver är:- 1 banan- 1 ägg- 3 dl havregryn- 3/4 vetemjöl- 50g smält smör- 1 1/2 dl riven kokos- 1/2 dl russinSätt ugnen på 200 grader. Mosa sedan bananen och blanda det sedan med ägget. Blanda in resten av ingredienserna och rör ihop till en smet. Lägg sedan smeten i önskad kakform på plåten och skjutsa sedan in dem i ugnen, ha kakorna i ugnen i 10- 15 min. Sedan låter du dom svalna och sen är det bara att hugga in.