Glutenfritt Bananbröd

Babes!Vädret ställde till det denna måndagsmorgon. Det var förseningar delux och jag vet inte hur lång tid som det faktiskt tog till att ta mig till jobbet. Jag var inte ensam om att sucka en aning då hur galet det blir på perrongen när det blir inställda tåg. Jag kom i alla fall fram och nu tror jag bestämt att jag ska inte åka hem under rusningstrafiken. Det är inte värt kalabaliken! Förra veckan hade jag några "gamla" bananer hemma som jag först tänkte slänga. Men, då fick jag den brillianta iden att göra bröd av mina stackars bruna bananer. Om det blev gott? Eh, JA! Testa!2 mogna bananer 3 ägg2 dl mjöl (jag tog rismjöl)1 tsk bakpulver 2 dl mjölk  1 msk rapsolja Blanda mjöl och bakpulver. Addera mjölk, ägg och olja. Mosa bananerna och blanda i. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll ner smeten. Grädda i 30-40 minuter på 200 grader.När brödet är klart är det viktigt att låta det svalna innan du skär i det även om det är svårt att hålla sig ;) /Diabeteskvinnan