Banankaka med vanilj och hallon.

  Denna kaka blev fantastiskt god!! Somrig, fräsch och lätt. Inget smör eller socker. Bananen i bidrar med både sötma och krämighet. Lite extra sötma har jag tillsatt i form av sukrin och ren stevia.  1 msk kokosolja är det i kakan istället för smör. Kokosolja är ett nyttigt fett som direkt används till energi och inte lagras som fett. Googla på kokosolja om ni vill veta mer om alla fördelar.    Kakan har jag bakat med bakprotein som är ett proteinpulver utan smak. Jag gillar att den blir lätt och luftig utan och utan varken extra kolhydrater eller kalorier.Jag använder en liten springform som jag köpt på öb. Den är ca 20-22 cm i diameter. Vill ni använda större form så dubblar ni bara satsen och kanske låter den vara inne lite längre i ugnen.   2 ägg 2 msk sukrin flor ca 2/4 krm ren stevia (eller annan vald sötning i den mängd som ni önskar) ca 0.5 tsk äkta vaniljpulver 0.5 dl kokosnötsmjöl1 dl bakprotein (jag har köpt mitt på lchf butiken) 1 tsk bakpulver 2 msk mjölk 1 msk kokosolja med eller utan smak. (jag tog utan) 1 mosad mogen banan ett gäng hallon   Vispa äggen pösigt. Vispa ner sukrin, stevia och vanilj. Blanda ner mosad banan, mjölk och alla torra ingredienser. Häll upp smeten i oljad och bröad form (jag bröar med kokosflingor)    Stick ner många hallon jämnt fördelat över kakan. Grädda i ca 20 min i 175 grader. Ha den inte inge för länge. Det blir inte mycket färg på kakan så ta ut den i tid så den inte blir torr.    Låt den svalna. Ät den gärna dagen efter. Bäst då!! Förvara den kallt.