Ostkaka

Igår gjorde jag en stor ostkaka. Supergott!! Allra godast kall dagen efter när den satt sig ordentligt.3 ägg600 keso (jag använder lidls fetaste variant. Arlas har så stora korn som ej smälter)3 dl gammeldags mjölkdrygt 0.5 dl bakprotein (jag har köpt från lchf butiken)50 g mandelmjöl0.5 dl sukrin melisen knivsudd ren stevia0.5 tsk äkta vaniljpulvernån droppe bittermandeloljasmör till formen Vispa ägg och sötning pösigt några minuter.Blanda ner alla överiga ingredienser.smörj en formGrädda i 175 grader 45-60 min. Sätt på folie på slutet för att inte få för mycket färg. Låt svalna och ät gärna dagen efter med lättvispad grädde och bär eller sylt.Med tanke på innehållet så funkar det alldeles utmärkt som frukost eller som mellis före eller efter träning.  Hoppas ni gillar det! Återkom gärna och berätta.