3 budgetstilar inspirerade av Louis Vuitton vår/sommar kollektion

3 budgetstilar inspirerade av Louis Vuitton vår/sommar kollektion

I SAMARBETE MED ADD ADVICE

Färgtrender mode 2023 - beige, blått och rosa

Under 2022 var färger som musta ja punainen trendigt under höst/vintermodet. 2023 är ett spännande år när det gäller färg. När det kommer till mode så är beige, blått och rosa några av de hetaste färgerna under sommaren 2023. Dessa tre färger ger en modern och stilren look som passar både till vardag och fest. Beige är en neutral färg som passar till alla typer av plagg, från byxor till klänningar. Du kan till och med satsa på en look helt i beige eller olika toner av beige. Blått är en friskare ton som kan användas för att skapa ett mer livfullt utseende. Gör din outfit lite snyggare med hjälp av accessoarer i blått eller en blå blazer. Rosa är också en färg som syns mycket och ger en romantisk touch som passar perfekt till sommarens ljusa färger.

Njut av sommaren i silkesklänningar, denim och spets

Sommaren 2023 kommer att vara full av trendiga silkesklänningar, denim och spets. Silkesklänningar är ett perfekt val för en sommardag, eftersom de är luftiga och bekväma. De kan bäras med sandaler eller högklackade skor för att skapa olika stilar. En snygg silkesklänning tillsammans med en liten handväska och sandaler kan vara den perfekta looken på sommarfesten. Även denim är alltid populärt, och det finns många olika typer av denim som man kan välja mellan. Det kan bäras med en t-shirt eller en snygg vit topp, beroende på vilket tillfälle det gäller. Spets är ett annat populärt material som ofta används till klänningar, toppar och kjolar. Det ger en feminin touch till vilken outfit som helst, och det passar perfekt till sommaren.

Accessoarer som är populära under vår och sommar

Under vår och sommar 2023 kommer accessoarer som hattar, solglasögon, armband och halsband att vara populära. Hattar är ett bra sätt att skydda sig mot solen samtidigt som man ser snygg ut. Solglasögon ger en snygg look och är ett måste för att skydda ögonen från skadliga UV-strålar. Armband och halsband är en trend som aldrig går ur tiden och kan användas för att ge din outfit det lilla extra. Förutom detta kommer andra accessoarer som mindre handväskor, skärp, bälten och smycken att vara populära under våren och sommaren 2023.

Genom att ta inspiration från de stora modehusen kan du skapa en budgetvänlig outfit som får dig att glänsa under sommarens dagar. Våga experimentera med olika material, färger och stilar. Kontraster i din stil kan ge det lilla extra. För att få mer inspiration kan du ta en närmare titt på vad som trendar hos de stora modehusen.