7 tecken på att han är intresserad

7 tecken på att han är intresserad

Hur vet du egentligen om killen du dejtar är intresserad? Nu får du svaret – här är 7 tecken på att han är intresserad!

 

1. Han tar varje chans att träffa dig

Ett klassiskt tecken på att han är intresserad är att han tar varje tillfälle att träffa dig. Du kanske nämner att din dammsugare gått sönder, då erbjuder han sig att komma och hjälpa till att fixa den. Inte för att han är någon slags expert på dammsugare, utan för att få träffa dig. 

 

2. Han hör av sig ofta

Vi alla vet hur svårt det är att hålla sig från att höra av sig till den man gillar varannan minut. Kanske lyckas han hålla sig lite cool och hör av sig med lite längre mellanrum, men om han ser till att er smskonversation hålls vid liv är han garanterat intresserad.

 

3. Han minns allt ni pratat om

Ett säkert tecken på att han gillar dig är att han minns allt ni pratat om. In i minsta detalj. Till exempel minns han förstås vilken färg det var på din klänning som du hade på dig på din systers bröllop som var för fem år sedan. Hur minns han det undrar du? Jo, du har visst berättat det. I förbifarten absolut, men det är klart han la en sån viktig detalj på minnet.

 

4. Han rör vid dig ofta

Han flyttar sig lite extra nära dig i soffan, han leker med ditt hår eller sätter handen på ditt lår... Ja, du fattar grejen. Om han är lite extra närgången vet du vad det betyder.

 

5. Han ställer mycket frågor

Han vill veta mer om dig än bara the basics. Han ställer fråga efter fråga och lyssnar intresserat. Jaaa, det betyder att han gillar dig!

 

6. Hans vänner vet vem du är (innan du ens träffat dem)

Du vet ju hur det är, det är klart man pratar lite extra om den man gillar... Om hans vänner redan verkar ha koll på dig, kan du vara säker på att han pratat mycket om dig och därmed tycker om dig.

 

7. Komplimanger!

Han är noga med att berätta för dig hur fint ditt leende är, hur snygg den nya frisyren blev eller hur mycket han uppskattar din humor. Ja, han är bra på att ge komplimanger helt enkelt. 

 

 Föll du inte pladask för din dejt? Ge det tid! Det tar nämligen ett tag innan du bli förälskad. En ny undersökning på uppdrag av Match.com visar hur svårflörtade vi svenskar är. I videon nedan ser du hur många dejter det tar innan vi blir just förälskade.