7 tips som gör årets nyårsfest till den bästa någonsin

7 tips som gör årets nyårsfest till den bästa någonsin

Förväntningarna inför nyår är alltid skyhöga – vilket tyvärr ofta leder till att man blir besviken. Vi på redaktionen har därför samlat våra bästa tips som kommer att göra årets nyårsfest till den bästa någonsin!

 

1. Musik – förmodligen det viktigaste för en lyckad fest. Se till att förbereda bra partymusik i förväg, att utse någon som ”musikansvarig” kan även vara en smart idé, annars brukar folk sätta på alla möjliga konstiga låtar…

2. Photobooth – eftersom festen ska bli så bra att den är värd att minnas för all framtid måste den förstås förevigas på bild. Köp lite roliga hattar och masker, ställ en kamera framför ett draperi och låt gästerna gå loss.

3. Dekorera mera! – en fest blir automatiskt lite roligare om det finns fina dekorationer. Välj ett tema och kör hårt!

4. Laga mat som du vet att du gör bra – börjar ni kvällen med en finare middag? Kör på säkra kort, något du lagat förut och vet att du gör bra. Om maten inte blir god finns det risk att resten av kvällen går i samma mönster…

5. Snacks – när det börjar närma sig 12-slaget är det ett par timmar sedan ni åt senast. Låt inte gästerna gå runt med kurrande magar, se till att ha mängder med snacks att bjuda på.

6. Lekar och quiz – en självklar stämningshöjare som passar på alla fester. Förbered ett quiz om året som gått, sjung karaoke eller hitta på någon rolig lek.

7. Klä upp er ordentligt – det är inte varje dag man får tillfälle att ta fram finklänningen ur garderoben. Nyår ger dig möjligheten att klä upp dig till max, så gå all in helt enkelt!

 

Se i videon nedan: 6 saker du aldrig får göra under nyårsafton